sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Retete pentru par si unghii sanatoase

  • O reteta pt un par frumos si sanatos, pe care o recomand:
    Se amesteca 1 ou-2, 1 lingura ulei de masline, cateva picaturi vitamina A uleioasa si 1-2 linguri miere!Cu amestecul obtinut, masati parul(umed) si il lasati asa cat de mult puteti:) aprox 2-3 ore, sau chiar mai mult!Acoperiti-va parul cu un prosop, iar la final spalati bine parul!
  • Unghiile tale sunt moi si se exfoliaza? Uleiul de floarea soarelui sau cel de masline face minuni:) Tineti unghiile in ulei fierbinte(cat suportati) , odata pe zi, sau la doua zile! Veti vedea diferenta;)!!!!!
  • Ai parul uscat?Se recomanda uleiul de masline, care reda sanatatea parului uscat.Dupa ce ati masat bine pielea capului si parul, infasurati parul intr-un prosop, imbibat in apa fierbinte, apoi stors.Acest tratament trebuie sa dureze 2 ore sau chiar mai mult.
  • Infuzia de frunze de nuc si coaja verde a nucilor, se foloseste pentru regenerarea parului.Spalati bine parul cu solutia obtinuta, sau chiar sa tineti parul in apa, aproximatix 15 minute, apoi samponati si clatiti! Dupa, parul dumneavoastra va avea o nuanta aramie;)
  • Mastile pe baza de miere de albina hranesc firul de par si ii reda stralucirea. O masca foarte buna este cea facuta din 3 linguri de miere, 1 lingura ulei de masline si un galbenus de ou. Ingredientele se amesteca foarte bine, si se aplica pe parul ud, evitandu-se radacina parului, deoarece uleiul de masline ingrasa parul. Lasati sa actioneze 30 de min- 1 ora (cat va permite timpul:p) , apoi samponati si clatiti!

5 comentarii:

  1. Imi pare bine cand mai vad un blog in acest domeniu... Succes si materiale postate de calitate. Te saluta, Ema din Brasov...tot de la salon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Succes si tie! Te mai astept pe blogul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. O RETETA PT.CADEREA PARULUI-1 OU,1 BANANA,2-3 LINGURITE DE ULEI DE MASLINE SI 2- 3 LINGURITE GAZ AMESTECAT CU USTUROI O SA VEDETI CA ESTE FOARTE BUNA ACEASTA RETETA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc pt reteta, mai astept si altele, o sa fac o rubrica cu mesajele voastre:)

    RăspundețiȘtergere